Hi, How Can We Help You?

Wie zijn wij

Wie zijn wij

Romke

Romke Kooyenga

‘Ervaren ondernemer die bedrijven graag succesvol maakt’

Ruim 10 jaar werkte ik binnen de gemeentelijke overheid als juridisch medewerker, beleidsadviseur en directeur. De opgedane kennis en ervaring heb ik de afgelopen 25 jaar ingezet voor Kooyenga Groep, mijn detacherings-adviesbedrijf voor de overheid. Met 200 werknemers groeide het bedrijf uit tot een van de grootste bureaus op dit gebied. Begin 2020 heb ik besloten mijn bedrijf te verkopen om mij te kunnen richten op het adviseren van bedrijven en ondernemers in de private sector. Met Bedrijfsadvies Noord Nederland ondersteunen we ondernemers. We onderbouwen dit niet met ingewikkelde theorieën maar werken vanuit praktijkervaring. Door mijn jarenlang ervaring als ondernemer en manager kan ik als sparringpartner fungeren en met u meekijken om zo u bedrijf nog succesvoller te maken.

Samenwerkende partner

AHEAD Adviseurs

Bedrijfsadvies Noord Nederland heeft een nauwe samenwerking met AHEAD adviseurs. In Leeuwarden is een vestiging van AHEAD adviseurs gevestigd aan de Achter de Hoven 75.

AHEAD adviseurs helpt bedrijven en ZZP’ers op financieel en administratief gebied. Het team van AHEAD adviseurs is samengesteld uit professionals op het gebied van het opstellen van jaarrekeningen, voeren van financiële administraties, belastingzaken en personeelszaken.

  • Deskundig advies
  • Jarenlange ervaring