Hi, How Can We Help You?

Wie zijn wij

Wie zijn wij

ANP_1376WieZijnWIj

Karla Meindersma AA

‘Actief betrokken accountant die graag bedrijfsadvies geeft’

Na 9 jaar voor een bank werkzaamheden op het gebied van onder andere bedrijfsfinancieringen te hebben gedaan en 9 jaar voor een accountantskantoor te hebben gewerkt, besloot ik in 2010 voor mijzelf te beginnen. Ik wilde meer betrokkenheid bij mijn klanten en startte “RKcs Accountants en Adviseurs”, dat ik met veel plezier gerund heb. Echter mijn hart ligt bij het adviseren van klanten. Iets waar binnen mijn eigen praktijk te weinig tijd voor was, maar met Bedrijfsadvies Noord Nederland richten we ons hier volledig op. Door mijn werk binnen het bankwezen en de accountancy neem ik belangrijke ervaring mee voor het adviseren van ondernemers.

Romke Kooyenga

‘Ervaren ondernemer die bedrijven graag succesvol maakt’

Ruim 10 jaar werkte ik binnen de gemeentelijke overheid als juridisch medewerker, beleidsadviseur en directeur. De opgedane kennis en ervaring heb ik de afgelopen 25 jaar ingezet voor Kooyenga Groep, mijn detacherings-adviesbedrijf voor de overheid. Met 200 werknemers groeide het bedrijf uit tot een van de grootste bureaus op dit gebied. Begin 2020 heb ik besloten mijn bedrijf te verkopen om mij te kunnen richten op het adviseren van bedrijven en ondernemers in de private sector. Met Bedrijfsadvies Noord Nederland ondersteunen we ondernemers. We onderbouwen dit niet met ingewikkelde theorieën maar werken vanuit praktijkervaring. Door mijn jarenlang ervaring als ondernemer en manager kan ik als sparringpartner fungeren en met u meekijken om zo u bedrijf nog succesvoller te maken.

  • Deskundig advies
  • Jarenlange ervaring